Home DESPRE NOI ECHIPA EXPERTIZA PORTOFOLIU CONTACT NEWS SERVICIILE NOASTRE

Stiri

Trenchless Romania 2016 - Conferinta & Expozitie

Data: 18 Mai 2016
Locatia: Hotel Caro Club, Bucurest
Web-site: http://www.trenchless-romania.com/

De ce sa alegi excavarea cand exista solutii fara sapare?

Prima conferinţă TRENCHLESS ROMANIA 2016 este cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor trenchless. Tehnologiile trenchless sunt tehnici inovatoare care combină eficienţa cu protecţia mediului oferind astfel o abordare modernă pentru instalarea, înlocuirea sau reînnoirea tuturor utilităţilor subterane: apa, canalizare, gaz şi conducte industriale de electricitate şi fibră optică, cu minim de excavare şi întreruperi de suprafaţă.


Tehnologiile trenchless sunt metode de forare orizontală deosebit de favorabile în zonele urbanizate, cu rafic intens de maşini şi persoane şi numeroase utilităţi subterane.
Tehnologiile Trenchless sunt soluţia optimă pentru traversarea de drumuri şi a altor coridoare de transport, precum şi a râurilor şi a căilor navigabile. Metodele de forare fără şanţ deschis pot fi utilzate şi pentru instalarea, reabilitarea şi înlocuirea utilităţilor subterane situate în zone sensibile din punct de vedere ecologic şi locaţii în care accesul este limitat datorită existenţei unor structuri de construcţie şi vegetaţie. În cele mai multe dintre cazuri, tehnologiile de forare fără şanţ deschis sunt singurele viabile pentru construcţii, acestea fiind totodată şi cele mai puţin costisitoare şi mai puţin disruptive.

Evenimentul va prezenta utilaje, produse şi servicii de la producători şi furnizori internaţionali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceştia vor împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea şi renovarea utilităţilor subterane.

Pentru detalii despre eveniment, inscrieri, cat si pentru accesarea unui pachet de sponsorship, contactati:
Marketing Manager
Maria Nae
Maria.nae@masinisiutilaje.ro
+40724 550 830

Contact in Germany
TRACTO-TECHNIK GmbH & Co. KG
Person to contact: Thorsten Schulte
+49 (0) 2723 808-246
thorsten.schulte@tracto-technik.de